Corona

In een tijd van Corona toch een vakantie boeken? Dat kan nog steeds!

Ik begrijp heel goed dat er onzekerheid bestaat om een vakantie te boeken. Het is al spannend om na een verlies weer alleen op pad te gaan. Daarnaast leven we op dit moment in een onzekere, onrustige tijd. Niemand weet hoe het Coronavirus zich verder zal ontwikkelen. Hoe en wanneer we worden ingeënt. En wat de gevolgen zijn voor het reisadvies. Dat maakt het lastig om vooruit te plannen.

Een update, omdat het goed is om te weten dat:

  • de ontwikkelingen m.b.t het Coronavirus goed in de gaten gehouden worden. Dat we Carry on de informatie van het RIVM en de adviezen van Buitenlandse zaken volgt. En bovendien in nauw contact staat met de branchevereniging VvKR (Vereniging voor Kleine Reisorganisaties)
  • alle landen  maatregelen hebben getroffen om het Coronavirus in te dammen. Dit heeft ook gevolgen voor de vakanties in Nederland.  De vakantie naar Italië gaat niet door wanneer er voor dat land een code rood of oranje is afgegeven.
  •  ik persoonlijk contact met je opneem wanneer jouw vakantie niet door kan gaan vanwege de door Covid-19 ontstane reisbeperkingen en/of door gedeeltelijke sluitingen.
  • we samen bekijken of de vakantie omgeboekt kan worden naar een ander tijdstip of een andere bestemming.
  • mocht dit niet het geval zijn jij het reeds betaalde bedrag terug krijgt.
  • de restantbetaling van jouw vakantie tijdelijk tot twee weken voor vertrek  mag gebeuren. Dit in plaats van de zes weken  zoals vermeld in de algemene reisvoorwaarden.
  • wanneer je zelf besluit om de vakantie te annuleren de annuleringsvoorwaarden ( zie algemene reisvoorwaarden) worden gehanteerd. De annuleringskosten worden niet altijd vergoed door een annuleringsverzekering.  Controleer daarom goed je polis voordat je besluit te annuleren.
  • er sprake is van financiële zekerheid via STO Garant

De persoonlijke benadering en de kleinschaligheid van de vakanties met we Carry on is zeker in deze tijd een groot voordeel. De accommodaties zijn ruim van opzet en we gaan naar relatief onbekende plekken waar weinig mensen komen.
Rust en ruimte zijn dus gegarandeerd.

Mocht je twijfelen, vragen hebben en meer informatie willen? Bel me gerust of stuur een mail. Dan probeer ik al je vragen te beantwoorden.