Ervaringen

Ben je benieuwd hoe anderen een vakantie met we Carry on hebben ervaren? Hieronder vind je een aantal ervaringen van mensen die al een hartverwarmende vakantie hebben meegemaakt. Wil jij ook jouw ervaring met we Carry on delen? Dat zou heel fijn zijn! Mail deze dan naar info@wecarryon.nl

★★★★★

L. van Dinteren

Reis naar Friesland

Augustus 2019

Allemaal ingrediënten voor een heerlijke vakantie!

Deze vakantie heeft meer gebracht dan ik had durven dromen. Het was oprecht een hartverwarmende vakantie met ruimte voor plezier, gezelligheid, een lach, een traan en een fantastische “reisleidster”. Zij stemt goed af, zorgt voor heerlijke, culinaire gerechten, organiseert en luistert. Allemaal ingrediënten voor een heerlijke vakantie.

Ik kijk terug op mooie dagen!

5 dagen Friesland met we Carry on was precies wat ik nodig had. Net op tijd kon ik nog mee; geen tijd om erover na te denken, het voelde gewoon goed. Dat het werkelijk zo positief uit zou werken, had ik niet kunnen bedenken. Alles was geregeld, fijne locatie, leuke activiteiten zonder verplichting eraan mee te doen. Maar wat we Carry on zo bijzonder maakt, is het begrip voor de situatie waar je in terecht bent gekomen, in mijn geval na het verlies van mijn baan en de nare gevolgen daarvan. In de warme, ontspannen sfeer hebben we ervaringen en gevoelens gedeeld en zeker ook gelachen. Ik kijk terug op mooie dagen in alle opzichten en voel de verlichting die ze teweeg gebracht hebben.

★★★★★

S v.d.Berg

Reis naar Friesland

Augustus 2019

★★★★★

H. Langkemper

Vakantie naar Italië

September 2019

Een heerlijke, lekkere, fijne en mooie vakantie met alles erop en eraan!

Een vakantie met we Carry on is er één welke niet valt onder de vakanties die de vele reisbureaus aanbieden. Ik heb deze 8 dagen in Italië (Umbrië) als een heerlijke, lekkere, fijne en mooie vakantie ervaren met alles erop en eraan. Zo ook de uitstapjes en de etentjes met de daarbij gepaard gaande gesprekken en emoties. Mede door de aanwezigheid van Carry onze reisleidster en de medereizigster is het voor mij ook een hartverwarmende vakantie geworden.