Ervaringen

Ben je benieuwd hoe eerdere deelnemers een vakantie met we Carry on hebben ervaren? Hieronder vind je een aantal ervaringen van mensen die al een hartverwarmende vakantie hebben meegemaakt.
Je kan bij iedere review lezen hoe zij de vakantie beleefd hebben en om welke vakantie het gaat.

Wil jij ook jouw ervaring met we Carry on delen? Super!
Jouw review helpt namelijk andere mensen die erover denken om mee te gaan met een hartverwarmende vakantie. En voor een kleinschalige reisorganisatie als ‘we Carry on’ is dat erg belangrijk.

Mail jouw review naar info@wecarryon.nl, dan word je review op deze pagina geplaatst.

Ik heb een heerlijke onbezorgde vakantie gehad en zou deze organisatie zeker aanraden!

Voor de 2e keer ben ik met ‘we Carryon’ op vakantie geweest. Eerst naar Twente en daarna naar Italië. Beide keren is dat heel goed bevallen.

Na het verlies van een aantal van mijn dierbaren voelde ik me niet thuis bij een ‘normale’ groepsreis want hoe moet je ontspannen als je aan het overleven bent?

Bij de reizen van Carry was er alle ruimte om op je eigen manier en tempo je verhaal te vertellen en tot je zelf te komen zonder dat het een zware en beladen vakantie werd.

De vele goed verzorgde activiteiten zorgden voor het echte vakantiegevoel en als je een dagje in het huis wilde blijven was dat ook prima. Dankzij de goede zorgen van Carry die 24/7 voor ons heeft klaar gestaan, heb ik een heerlijke onbezorgde vakantie gehad en zou ik deze organisatie zeker aanraden!

★★★★★

Joke

Vakantie Italië
8 dagen
September  2022

★★★★★

Caro Rijnen

Vakantie Italië
12 dagen
September 2022

Juist omdat vakanties zonder partner zo beladen kunnen voelen, zou ik het iedereen aanraden om op deze manier een vakantie in te vullen.

Het is alweer een paar weken geleden dat ik thuis kwam uit Italie, waar ik met ‘we Carry on’ 12 dagen had geboekt. Waar ik op hoopte gebeurde meteen: Carry ontving ons op haar hartelijke wijze en de accomodatie was prima en stond op een bijzonder mooie plek. De deelnemers kenden elkaar al, dus de sfeer was meteen goed en vertrouwd. We hebben de eerste dagen veel mooie dingen gezien, leuke dingen gedaan zoals een workshop pasta maken en een fietstocht om het Trasimeno meer. Alles gebeurt in overleg in een fijne sfeer. Carry heeft het in zich om het speciaal te maken. Daarnaast ontstaan dan vanzelf mooie gesprekken, diepgaand of luchtig, alles komt voorbij. Ik zou het iedereen aanraden om op deze manier een vakantie in te vullen, juist omdat vakanties zonder partner zo beladen kunnen voelen.
De laatste dagen van onze vakantie zijn totaal anders verlopen dan voorzien, Corona gooide roet in het eten en we hebben allemaal ons best gedaan om zo goed mogelijk met deze situatie om te gaan.
Dank je wel Carry voor alles wat je biedt. Het is kwalitatief uitermate fantastisch!

Ik ga met hernieuwde energie en voornemens voor de toekomst voldaan naar huis.

Voor de tweede keer ben ik mee geweest met ‘we Carry on’. Iedereen wordt hartelijk ontvangen en de accommodatie is prachtig.
Heerlijk bezig zijn en lekker veel fietsen samen met daarnaast tijd voor jezelf.
Carry zorgt ervoor dat iedereen aan bod komt en heeft alles goed geregeld.
Een fijne week waarin ik veel gelachen heb naast onze verhalen en verdriet.
Aan het eind van de week ga ik met hernieuwde energie en voornemens voor de toekomst voldaan naar huis. De week heeft me goed gedaan en nieuwe inzichten gegeven.

★★★★★

Sylvia Letsoin

Vakantie Zeeland

Juli  2022

★★★★★

Gerry Baars

Vakantie Zeeland

Juli 2022

Ik heb echt het gevoel dat ik deze week een stapje vooruit heb gezet.

Na een paar keer alleen een midweek in een vakantiehuisje te zijn geweest voelde ik dat ik ook iets anders wilde, maar wist niet goed hoe ik dat aan moest pakken. Aangezien een groepsreis eigenlijk helemaal buiten mijn comfortzone is, ben ik op internet gaan zoeken naar vakanties voor mensen waarvan de partner is overleden. De website van Carry stond bovenaan en deze sprak me meteen aan.

De vakantie in Koudekerke was de eerstvolgende die aangeboden werd en na kort nadenken heb ik het besluit genomen te boeken, en ik ben zo blij dat ik dat gedaan heb!

Natuurlijk vond ik het heel spannend, ik ben geen groepsmens en wist niet wat ik ervan moest verwachten. Het is zo bijzonder hoe het binnen een dag als “vreemden” voor elkaar zo vertrouwd was en het zo veilig voelde om je verhaal te kunnen doen.

De tranen hebben over onze wangen gelopen, niet alleen van de droevige dingen die we deelden, maar zeker ook van het – af en toe onbedaarlijke – lachen! Zo fijn te ervaren dat die twee dingen naast elkaar kunnen bestaan.

Ik heb echt het gevoel dat ik in deze week een stapje vooruit heb gezet, zeker niet in de laatste plaats door de goede zorgen en aandacht van Carry. Ze zorgt ervoor dat iedereen zich op haar/zijn gemak voelt en “aan bod” komt, ook als je wat minder makkelijk je gevoelens kan uiten.

Het was een hele fijne week en zeker voor herhaling vatbaar! Heel erg bedankt Carry!

Het was heel fijn!

Carry is een heel fijn persoon, ze heeft erg goed voor ons gezorgd.
Ze houdt goed in de gaten of iedereen zich goed voelt en opent regelmatig het gesprek.
Het was een fijne groep mensen, in een mooie omgeving.
Leuke dingen gedaan. Kortom, het was heel fijn.

★★★★★

Margo Reiling

Vakantie Zeeland

Juli  2022

★★★★★

Jenny van Wijngaarden

Vakantie Zeeland

Juli 2022

Na deze heerlijke dagen ga ik met met nieuwe en mooie herinneringen in mijn bagage naar huis.

Eindelijk is het zover, ik ga vertrekken naar Zeeland met in mijn bagage veel mooie herinneringen aan “onze” vakanties. Maar nu voor het eerst alleen.
Alle gasten worden hartelijk ontvangen door Carry en we logeren in prachtige huizen op een mooie plek in Koudekerke.
Het is een geweldige week met veel lieve mensen bij elkaar. Carry is er voor ons en heeft van alles georganiseerd waar we blij van worden. Heerlijk bezig elke dag maar ook tijd voor jezelf kan.
Het is zo fijn om onze verhalen met elkaar te delen maar ook om zo te kunnen lachen. Aan het einde van de heerlijke dagen ga ik met “nieuwe”, mooie herinneringen in mijn bagage naar huis.
Lieve Carry het is zo waardevol wat je ons hebt gegeven.

Een onbekend bad met gelijk warm water erin!

Mijn dochter attendeerde mij op ‘we Carry on. “Mam, is dit niks voor jou? Op vakantie met lotgenoten die snappen dat je ineens erg verdrietig bent, die aanvoelen dat je leven sinds die ene dag nooit meer hetzelfde is?”

Wat ben ik blij dat ik gegaan ben.
Een onbekend bad met gelijk warm water erin.
Dankjewel Carry voor deze hartverwarmende dagen.

★★★★★

Aeltsje De Boer

Vakantie Twente

Juni  2022

★★★★★

Beatrix Sikkens

Vakantie Umbrië

April 2022

Begin dit jaar begon het te kriebelen en voelde ik dat ik wél klaar was voor een reisje naar Italië.

Het is al bijna 2 jaar geleden dat ik met ‘we Carry on’ een paar dagen naar Twente ging en dat was heel goed bevallen! Ik had gezien dat ze ook Umbrië in haar pakket heeft, maar dat was toen nog even een stapje te ver voor mij. Italië, het land waar ik met Sander meerdere keren geweest ben. In 2016 voor het eerst met ons tweetjes, zonder de kinderen. Toen wisten we nog niet dat het ook onze laatste vakantie samen zou zijn. Begin dit jaar begon het te kriebelen en voelde ik dat ik wél klaar was voor een reisje naar Italië. En wat was het weer een fijne reis! Het is altijd wel een beetje spannend natuurlijk hoe het klikt met de andere deelnemers. Maar de gemeenschappelijke deler, het verlies van onze partner, schiep meteen een band. We hebben met elkaar vele mooie gesprekken gehad, met een lach en een traan. Het voelt zó fijn om dat met elkaar te kunnen delen! Ik heb vele mooie plekjes gezien en genoten van het mooie weer en het fantastische landschap, direct te bewonderen vanaf de schitterende locatie. Ondertussen hoefde ik me niet bezig te houden met allerlei praktische zaken (zoals boodschappen doen of bekijken waar de leuke plekjes van Umbrië zijn en waar je dan het best kan parkeren bv) want daarvoor was Carry er! Samen met Carry en de andere deelnemers heb ik een héérlijke vakantie gehad, waarvan ik nog steeds aan het nagenieten ben!

Het is fijn om weer ergens ’thuis’ te mogen komen!

Een fantastische ervaring! Carry doet er alles aan om je een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Door de ingrijpende ervaringen die iedereen heeft is het fijn om weer ergens ’thuis’ te mogen komen. Thuis; waar je mag zijn wie je bent, met een lach en een traan. Het is fijn dat er iemand is die voor jou zorgt, je hoeft je nergens druk om te maken, Carry regelt het, met veel zorg en liefde!

★★★★★

Patricia Harmsen

Vakantie Umbrië

April  2022

★★★★★

Monique Schrijer

Vakantie Friesland

Maart 2022

Ik heb mezelf tijdens deze dagen weer een beetje teruggevonden.

Friesland wat zoveel rust uitstraalt, het mooie weer, de fijne gesprekken met lotgenoten, lekker buiten zijn. Ik heb mezelf tijdens deze dagen weer een beetje teruggevonden. Ik heb nu gezien dat het kan en mag: verdriet hebben en tegelijkertijd plezier maken, lachen en weer genieten. Ik zag dit zowel bij Carry als bij de lotgenoten en ik bedacht me… zo kan het dus ook. Al die tijd overheerste bij mij het verdriet en lukte het me niet om te leven.
Voor mij was het een pittige stap, maar ik ben blij dat ik hem heb gezet. Durf deze stap te nemen! Je krijgt er geen spijt van.
Dankjewel Carry voor deze hartverwarmende en goed georganiseerde midweek! Alhoewel… er was wel iets met een boottocht 😉

 Een unieke gelegenheid voor rouwenden om er even helemaal uit te zijn samen met gelijkgestemden.

Onlangs ben ik, weduwe, meegeweest met de reis naar Friesland. Daarvoor had ik Carry al een keer telefonisch gesproken. Ze is een lieve en warme vrouw die als ervaringsdeskundige weet hoe het is om verlies en rouw door te maken, en rouwenden de unieke gelegenheid biedt om er even helemaal uit te zijn samen met gelijkgestemden. Vakantie met ruimte voor emoties en tranen, maar zeer zeker ook voor plezier en lachen. Carry heeft ons meegenomen op mooie wandelingen en fietstochten, heerlijk gekookt en gewoon goed voor ons gezorgd. Ik vond het erg fijn en ben blij dat ik de keuze heb gemaakt om dit te doen. Voor herhaling vatbaar, ik kan het zeker aanraden.

★★★★★

Marije Essink

Vakantie Friesland

Maart  2022

★★★★★

K. Heymans

Vakantie Friesland

Maart 2022

Als Belgische mama die haar zoon van 25 verloor was ik op zoek naar steun en ervaringen van lotgenoten.

Zo kwam ik terecht bij ‘we Carry on’. Als enige Belgische werd ik toch onmiddellijk heel goed opgenomen in de groep. We hadden vrij snel een goede klik met elkaar. Elkaars verdriet delen kan zo’n deugd doen. En verbindt elkaar snel. We huilden samen, maar kregen ook samen de slappe lach. We hadden prachtig weer in het mooie Friesland. En Carry zorgde zo goed voor ons. Ze had aandacht voor ieders verdriet, zorgde voor heerlijk eten, kleine attenties, leuke uitstapjes en een topvakantie. Echt een aanrader!

Ik heb een fantastische en heel bijzondere vakantie mogen beleven.

Carry van ‘we Carry on’ heeft mij volledig ontzorgt en alles was super geregeld. Er zitten leuke en mooi uitstapjes in en voor de inwendige mens wordt heel goed gezorgd. De verbondenheid in onze groep was heel groot, we hebben hele mooie gesprekken gehad, naar elkaar geluisterd en elkaar een hart onder de riem gestoken. Carry, je hebt me iets heel moois meegegeven. Dank je wel

★★★★★

Anita Methorst

Vakantie Friesland

November  2021

★★★★★

Caro Rijnen

Vakantie Friesland

November 2021

Een week waar ik nog heel lang met een blij gevoel naar terug zal kijken.

Vandaag kijk ik terug op een midweek Friesland met ‘we Carry on’. Het was een week waar ik nog heel lang met een blij gevoel naar terug zal kijken. Zes mensen die hun partner missen bij elkaar in een fijne accommodatie. Wat een verbinding leverde dat op, meteen vanaf dag 1 was er een open sfeer waarin ik mezelf kon zijn. Carry was onze reisleidster, kok, verbinder, lotgenoot, maar bovenal een lieverd die oog had voor iedereen en ieders behoefte. Zij zorgde voor een fijne sfeer en schiep de voorwaarden waardoor wij allemaal konden ontspannen. We hebben gelachen, gehuild, gepraat, veel gepraat, grapjes gemaakt, gefietst, gewandeld, mooie dingen gemaakt en gezien, heerlijk gegeten en een mooi stukje Friesland beleefd. Het was heel fijn om er echt even helemaal uit te zijn, samen met deze lieve lotgenoten. Dank je wel Carry. Jouw missie is wat mij betreft helemaal geslaagd!

Een hartverwarmende, onvergetelijke week waarin al snel een band ontstond met de andere deelnemers.

De afgelopen week was ik in Ootmarsum met het reisgezelschap van ‘we Carry on’. Het was een hartverwarmende week, waarin al snel een band ontstond met andere deelnemers. Iedereen had haar verhaal, herkenbaar voor de rest. Daarnaast hebben we veel leuke dingen gedaan. Wandelen, fietsen, Ootmarsum in, enz.
Een onvergetelijke week, uitstekend verzorgd door Carry.

★★★★★

Hannie Weegenaar

Vakantie Twente

Oktober  2021

★★★★★

Roelien Vrijenhoek – Seijdel

Vakantie Twente

Oktober 2021

Wat ben ik blij dat mijn dochter me dat zetje heeft gegeven om deze reis te boeken!

Een prachtige streek, een luxe accomodatie, een prettig reisgezelschap en een fijne reisleiding. Heel bijzonder dat mensen die elkaar helemaal niet kennen zo met elkaar kunnen praten. En we hebben wat afgepraat. Maar ook leuke uitstapjes gemaakt. De een op de fiets, de ander met de auto: alles kon geregeld worden.
Ik heb genoten!
En geniet nog steeds na als ik de foto’s bekijk.

Het is fijn om met mensen te zijn die je begrijpen en meeleven. Een warm bad!

Voor de tweede keer mee geweest met we Carry on. En het was weer een hele fijne week. Bij aankomst een hartelijk welkom door Carry. Kennis gemaakt met de medereizigers en binnen no time was het gezellig. Fijne gesprekken met elkaar, met een lach en een traan. Het is fijn om met mensen te zijn die je begrijpen en meeleven. Een warm bad. Gewandeld, gefietst, lekker uit eten. Bezoek aan het mooie Ootmarsum en ook nog een leuke workshop glaskralen branden. Een hele mooie accommodatie in een mooie omgeving. Verzorging door Carry was top. Kortom, weer een hartverwarmende week waar ik met warme gevoelens op terug kijk

★★★★★

Marielle Huizinga

Vakantie Twente

Oktober  2021

★★★★★

Marijke Wiedijk- Gerdes

Vakantie Twente

Oktober 2021

Voor mij was het heel bevrijdend dat ik dit kon. Weer genieten en plezier hebben!

Na een introductie door een gemeenschappelijke kennis heb ik de moed genomen om deze trip te maken. Het was een hele aangename ervaring, waarbij ik met 5 dames in een gelijkluidende situatie kennis heb gemaakt. Daarbij is een hele aangename en warme band ontstaan.

Dit allemaal onder begeleiding van Carry, in een enorm spontane, gezellige en hartelijke omgeving. Dat maakte dat we heel gemakkelijk met elkaar konden praten. Iedereen met een andere achtergond maar met een gemeenschappelijk verdriet om het verlies wat we hebben meegemaakt.

Voor mij was het heel bevrijdend dat ik dit kon. Weer genieten en plezier hebben.
Ik kan het echt aanraden.

Hartelijke dank Carry, voor het ons weer op de weg zetten!

Geweldige begeleiding door Carry, die de perfecte combinatie bezit van warme betrokkenheid, zorgvuldigheid en humor.

Panicale, Italië: mooie, rustige omgeving, leuke en interessante uitstapjes, fijn gezelschap met ruimte voor een traan, maar ook plezier.
Geweldige begeleiding door Carry, die de perfecte combinatie bezit van warme betrokkenheid, zorgvuldigheid en humor. Ruimte om ook je eigen invulling te geven aan een dag.
Kortom, ondanks de aanleiding, een bijzondere fijne vakantie waar ik met veel genoegen aan terug denk en blij ben dat ik die stap heb genomen.
Ik kan hem warm aanbevelen.

★★★★★

Trudy van der Meer

Vakantie Umbrië

September  2021

★★★★★

Laura van der Veen – Meester

Vakantie Umbrië

September 2021

Het is beslist geen ’therapiereis’. Het werkt echter wél verhelderend door de herkenning bij- en gesprekken met elkaar.

Wat een fijne week hebben we gehad in een prachtige omgeving (Umbrië)! Wat vond ik het spannend om op reis te gaan met ‘lotgenoten’ en wat is het goed dat ik gegaan ben. Het was een vakantie waarin we heel erg veel gelachen hebben en er is ook af en toe een traan gelaten. Alles was goed. We hebben veel gezien en gedaan. Het was een prettig gezelschap, met Carry als fijne reisleidster! Er was aandacht voor iedereen. Op deze manier op vakantie gaan zal ik zeker aanraden voor mensen die met een verlies te maken hebben gehad! Het is een heel mooi initiatief om dit soort reizen te organiseren. Het is beslist geen ’therapiereis’. Het werkt echter wél verhelderend door de herkenning bij- en gesprekken met elkaar. Door deze vakantie heb ik weer een stap vooruit gezet.

Ik heb in tijden niet meer zo hard gelachen!

Wat een bijzondere reis was het met we Carry on! Mooi programma, veel gezien en gedaan. Een hoogtepunt was het fietsen door Rome voor mij. Er was veel ruimte voor intensieve gesprekken met elkaar, veel herkenning en kunnen “delen”. Maar ook: Ik heb in tijden niet zo hard gelachen! Carry: Je bent een topper!

★★★★★

Dini Schroot

Vakantie Umbrië

September  2021

★★★★★

Bertine Grefkens

Vakantie Umbrië

September 2021

Er is ruimte voor een goed gesprek met lotgenoten en daarnaast een mooi programma met bezienswaardigheden

Ik heb een fijne vakantie gehad in Umbrië!
Carry is een goede gastvrouw en heeft ons volledig ontzorgd.
Er is genoeg ruimte voor een goed gesprek met lotgenoten en daarnaast een mooi programma met bezienswaardigheden. Als je tijd voor jezelf wilt hebben kun je heerlijk bij het zwembad of je accommodatie tot rust komen op de heerlijke en gastvrije locatie.

Lekker ongedwongen. Niets hoeft, alles mag!

Een midweekje Friesland. Er even tussenuit. Wat was het fijn!
Fijn om je verhaal te kunnen doen en dat er herkenning was. Leuke dingen gedaan. Lieve medereizigers, Carry is heel verzorgend en kan heel lekker koken. Niets hoeft, alles mag. Lekker ongedwongen. Het was een leuke week.

Een aanrader!
Voor herhaling vatbaar.

★★★★★

Mariëlle Huizinga

Vakantie Friesland

Mei  2021

★★★★★

Cora Oosse

Vakantie Friesland

Mei 2021

Ik heb me deze week geen moment eenzaam gevoeld. Zo’n opsteker voor me!

Waar tijdens eerdere groepsreizen het gesprek stil viel zodra ik vertelde dat ik alleen reis sinds het overlijden van mijn man, was er hier wél alle ruimte om je verhaal te delen. Ik heb ervaren dat als je een traan kunt delen, het delen van een lach ook veel waardevoller is. En die lach was er veelvuldig deze week! Waar ik me tijdens eerdere groepsreizen in meer of mindere mate eenzaam voelde, heb ik me deze week geen moment eenzaam gevoeld. Zo’n opsteker voor me!

Ik heb nieuwe energie en inzichten opgedaan om verder te kunnen gaan in mijn proces!

Voor het eerst op vakantie zonder partner.
Een midweek Friesland.

Fijn gefietst en bezig geweest, verzorgd worden met lekker eten en ondertussen ook je verhaal kunnen doen en herkenning vinden bij de medereizigers. Ingrediënten die de vakantie tot een succes hebben gemaakt. Ondertussen ook nog nieuwe energie en inzichten opgedaan om weer verder te kunnen gaan in mijn proces.

Bedankt Carry.
Een aanrader en voor mij zeker voor herhaling vatbaar.

★★★★★

Sylvia Letsoin

Vakantie Friesland

Mei  2021

★★★★★

Barbara Merghart

Vakantie Umbrië

September 2020

Ik heb weer kunnen voelen en ervaren hoe mooi het leven is!

Wat een fantastische week heb ik mogen beleven daar in dat geweldige Umbrië, op een berg in Panicale in the middle of nowhere. De sfeer, de rust, ruimte, zuivere lucht en het karakteristieke huis gaf mij alles om weer op adem te komen. Samen met Carry, die mij zo goed heeft verzorgd en begeleid. Elke ochtend stond het luxe ontbijt klaar. Goede gesprekken, even stil staan, maar ook veel gelachen. Ook de tripjes waren een welkome afleiding; mooie steden, wijn-excursie, vogels spotten en zulke lieve Italianen en heerlijk eten. Een onvergetelijke vakantie waar ik volledig mezelf heb kunnen zijn. Weer heb kunnen voelen en ervaren hoe mooi het leven is. Dankjewel Carry! Ga zo door met ‘we Carry on!’

Een ‘we Carry on’ week heeft me veel goeds gebracht!

Het heeft hele goede gesprekken opgeleverd in een prachtige omgeving met fijne lieve mensen, gelijkgestemden. Ik heb genoten van hun luisterend oor met respect, warmte en aandacht .

★★★★★

Agnes Molmans

Vakantie Twente

Augustus 2020

★★★★★

Beatrix Sikkens

Vakantie Twente

Augustus 2020

Het was echt fijn om met gelijkgestemden te kunnen praten!

4 dagen naar Reutum in Twente; fantastisch weer, fijne mensen en een TOP – reisleidster! Wat een mooi initiatief van Carry om een reisbureau te beginnen voor mensen die op welke manier dan ook met verlies te maken hebben gekregen! Bij aankomst stond een lunch klaar met een heerlijk  pompoensoepje. Ook voor een 3 – gangen diner draait Carry haar hand niet om. Op locatie schotelde ze ons  2 avonden een 3-gangen diner voor. Heerlijk om zo aan te kunnen schuiven! Carry had een afwisselend programma  samengesteld met wandelen, fietsen, een museumbezoek en lekker slenteren door Ootmarsum. Het was echt fijn om met gelijkgestemden over het verlies (van partner)  te kunnen praten. Dat hoefde niet, maar het kón wel! Er was onderling veel herkenning en begrip. Daarnaast volledig ontzorgd te worden door Carry, maakte dat ik er echt even helemaal uit was! Voor mij dus voor herhaling vatbaar!

Mijn tweede vakantie met ‘we Carry on!

Vorig jaar ben ik mee geweest met Carry naar Friesland en dit jaar mee naar Twente. Spannend vond ik het wel want zou deze vakantie net zo fijn zijn als de vorige?
Over het antwoord kan ik kort zijn.
JA, het was net zo fijn!

Wederom een kleine groep mensen met ieder een eigen verhaal. Het gemeenschappelijke was dat we allemaal met verlies te maken hebben.

Juist dan ben je op zoek naar een hartverwarmende vakantie. Carry zorgt dat dit ook lukt in zo’n week. Alles is goed geregeld bij erve Deperman en Carry zorgt voor een fantastische inhoud van de week. Haar kookkunsten, haar openheid, haar zorgzaamheid, haar gezelligheid, allemaal ingrediënten voor een bijzonder fijne week.

Ik sluit niet uit dat er een derde vakantie met ‘we Carry on’ gaat komen.
Nu maar hopen dat Corona dit toelaat!

★★★★★

Lenny van Dinteren

Vakantie Twente

Augustus 2020

★★★★★

Else Schipper

Kerstvakantie

december 2019

Wat een verwennerij!

Op dit moment zit ik  nog even na te genieten van een door ‘we Carry on’ georganiseerde kerstvakantie in Reutum (bij Ootmarsum). Wat een verwennerij! We hebben mooie wandelingen en fietstochten gemaakt en fijne mensen leren kennen in een gezellige kerstsfeer. Carry heeft er alles aan gedaan om ons in de watten te leggen met o.a. een uitgebreide high tea en zelfgemaakte maaltijden. Ons verblijf in het ruime en luxe Erve Deperman maakte de fantastische ervaring compleet.

Met tranen, maar dat mag. En vooral heel veel (ge)lachen!

Ik heb een heerlijke week mogen beleven samen met Carry van Lexmond, we Carry on.
Met tranen, maar dat mag. En vooral heel veel (ge)lachen!
Vele mooie indrukken opgedaan in het prachtige Italië. Iedere morgen genoten van een heerlijk en goed verzorgd ontbijt, gezellig samen gekookt, gefietst door Rome, bij de haard gezeten met een goed glas wijn en fijne gesprekken…ga zo maar door.
Kortom Carry, dank je wel en ga vooral zo door!!’

★★★★★

Margreet van der Wijk

Vakantie Italië

September 2019

★★★★★

Hans Langkemper

Vakantie Italië

September 2019

Een heerlijke, lekkere, fijne en mooie vakantie met alles erop en eraan!

Een vakantie met we Carry on is er één welke niet valt onder de vakanties die de vele reisbureaus aanbieden. Ik heb deze 8 dagen in Italië (Umbrië) als een heerlijke, lekkere, fijne en mooie vakantie ervaren met alles erop en eraan. Zo ook de uitstapjes en de etentjes met de daarbij gepaard gaande gesprekken en emoties. Mede door de aanwezigheid van Carry onze reisleidster en de medereizigster is het voor mij ook een hartverwarmende vakantie geworden.

Wat ‘we Carry on’ zo bijzonder maakt is het begrip voor de situatie waarin je bent terecht gekomen.

5 dagen Friesland met we Carry on was precies wat ik nodig had. Net op tijd kon ik nog mee; geen tijd om erover na te denken, het voelde gewoon goed. Dat het werkelijk zo positief uit zou werken, had ik niet kunnen bedenken. Alles was geregeld, fijne locatie, leuke activiteiten zonder verplichting eraan mee te doen. Maar wat we Carry on zo bijzonder maakt, is het begrip voor de situatie waar je in terecht bent gekomen, in mijn geval na het verlies van mijn baan en de nare gevolgen daarvan. In de warme, ontspannen sfeer hebben we ervaringen en gevoelens gedeeld en zeker ook gelachen. Ik kijk terug op mooie dagen in alle opzichten en voel de verlichting die ze teweeg gebracht hebben.

★★★★★

Sonja v.d. Berg

Vakantie Friesland

Augustus 2019

★★★★★

Lenny van Dinteren

Vakantie Friesland

Augustus 2019

Allemaal ingrediënten voor een heerlijke vakantie!

Deze vakantie heeft meer gebracht dan ik had durven dromen. Het was oprecht een hartverwarmende vakantie met ruimte voor plezier, gezelligheid, een lach, een traan en een fantastische “reisleidster”. Zij stemt goed af, zorgt voor heerlijke, culinaire gerechten, organiseert en luistert. Allemaal ingrediënten voor een heerlijke vakantie.