Ervaringen

Ben je benieuwd hoe eerdere deelnemers een vakantie met we Carry on hebben ervaren? Hieronder vind je een aantal ervaringen van mensen die al een hartverwarmende vakantie hebben meegemaakt.
Bij iedere review kan je zien om welke vakantie het gaat, wanneer de vakantie heeft plaatsgevonden en door welke deelnemer de review geschreven is.

Jouw mening wordt enorm gewaardeerd want deze reviews zijn voor een kleine reisorganisatie als ‘we Carry on’ enorm belangrijk. Jouw review helpt andere mensen die erover denken om mee te gaan met een hartverwarmende vakantie, doordat ze van tevoren kunnen lezen hoe jij de vakantie hebt beleefd.

Wil jij ook jouw ervaring met we Carry on delen? Dat zou heel fijn zijn! Mail deze dan naar info@wecarryon.nl, dan word je review op deze pagina geplaatst.

★★★★★

Lenny van Dinteren

Vakantie Friesland

Augustus 2019

Allemaal ingrediënten voor een heerlijke vakantie!

Deze vakantie heeft meer gebracht dan ik had durven dromen. Het was oprecht een hartverwarmende vakantie met ruimte voor plezier, gezelligheid, een lach, een traan en een fantastische “reisleidster”. Zij stemt goed af, zorgt voor heerlijke, culinaire gerechten, organiseert en luistert. Allemaal ingrediënten voor een heerlijke vakantie.

Ik kijk terug op mooie dagen!

5 dagen Friesland met we Carry on was precies wat ik nodig had. Net op tijd kon ik nog mee; geen tijd om erover na te denken, het voelde gewoon goed. Dat het werkelijk zo positief uit zou werken, had ik niet kunnen bedenken. Alles was geregeld, fijne locatie, leuke activiteiten zonder verplichting eraan mee te doen. Maar wat we Carry on zo bijzonder maakt, is het begrip voor de situatie waar je in terecht bent gekomen, in mijn geval na het verlies van mijn baan en de nare gevolgen daarvan. In de warme, ontspannen sfeer hebben we ervaringen en gevoelens gedeeld en zeker ook gelachen. Ik kijk terug op mooie dagen in alle opzichten en voel de verlichting die ze teweeg gebracht hebben.

★★★★★

Sonja v.d. Berg

Vakantie Friesland

Augustus 2019

★★★★★

Hans Langkemper

Vakantie Italië

September 2019

Een heerlijke, lekkere, fijne en mooie vakantie met alles erop en eraan!

Een vakantie met we Carry on is er één welke niet valt onder de vakanties die de vele reisbureaus aanbieden. Ik heb deze 8 dagen in Italië (Umbrië) als een heerlijke, lekkere, fijne en mooie vakantie ervaren met alles erop en eraan. Zo ook de uitstapjes en de etentjes met de daarbij gepaard gaande gesprekken en emoties. Mede door de aanwezigheid van Carry onze reisleidster en de medereizigster is het voor mij ook een hartverwarmende vakantie geworden.

Met tranen, maar dat mag. En vooral heel veel (ge)lachen!

Ik heb een heerlijke week mogen beleven samen met Carry van Lexmond, we Carry on.
Met tranen, maar dat mag. En vooral heel veel (ge)lachen!
Vele mooie indrukken opgedaan in het prachtige Italië. Iedere morgen genoten van een heerlijk en goed verzorgd ontbijt, gezellig samen gekookt, gefietst door Rome, bij de haard gezeten met een goed glas wijn en fijne gesprekken…ga zo maar door.
Kortom Carry, dank je wel en ga vooral zo door!!’

★★★★★

Margreet van der Wijk

Vakantie Italië

September 2019

★★★★★

Else Schipper

Kerstvakantie Twente

December 2019

Wat een verwennerij!

Op dit moment zitten we nog even na te genieten van een door ‘we Carry on’ georganiseerde kerstvakantie in Reutum (bij Ootmarsum). Wat een verwennerij! We hebben mooie wandelingen en fietstochten gemaakt en fijne mensen leren kennen in een gezellige kerstsfeer. Carry heeft er alles aan gedaan om ons in de watten te leggen met o.a. een uitgebreide high tea en zelfgemaakte maaltijden. Ons verblijf in het ruime en luxe Erve Deperman maakte de fantastische ervaring compleet.