Ervaringen

Ben je benieuwd hoe eerdere deelnemers een vakantie met we Carry on hebben ervaren? Hieronder vind je een aantal ervaringen van mensen die al een hartverwarmende vakantie hebben meegemaakt.
Je kan bij iedere review lezen hoe zij de vakantie beleefd hebben en om welke vakantie het gaat.

Wil jij ook jouw ervaring met we Carry on delen? Super!
Jouw review helpt namelijk andere mensen die erover denken om mee te gaan met een hartverwarmende vakantie. En voor een kleinschalige reisorganisatie als ‘we Carry on’ is dat erg belangrijk.

Mail jouw review naar info@wecarryon.nl, dan word je review op deze pagina geplaatst.

★★★★★

Lenny van Dinteren

Vakantie Friesland

Augustus 2019

Allemaal ingrediënten voor een heerlijke vakantie!

Deze vakantie heeft meer gebracht dan ik had durven dromen. Het was oprecht een hartverwarmende vakantie met ruimte voor plezier, gezelligheid, een lach, een traan en een fantastische “reisleidster”. Zij stemt goed af, zorgt voor heerlijke, culinaire gerechten, organiseert en luistert. Allemaal ingrediënten voor een heerlijke vakantie.

Ik kijk terug op mooie dagen!

5 dagen Friesland met we Carry on was precies wat ik nodig had. Net op tijd kon ik nog mee; geen tijd om erover na te denken, het voelde gewoon goed. Dat het werkelijk zo positief uit zou werken, had ik niet kunnen bedenken. Alles was geregeld, fijne locatie, leuke activiteiten zonder verplichting eraan mee te doen. Maar wat we Carry on zo bijzonder maakt, is het begrip voor de situatie waar je in terecht bent gekomen, in mijn geval na het verlies van mijn baan en de nare gevolgen daarvan. In de warme, ontspannen sfeer hebben we ervaringen en gevoelens gedeeld en zeker ook gelachen. Ik kijk terug op mooie dagen in alle opzichten en voel de verlichting die ze teweeg gebracht hebben.

★★★★★

Sonja v.d. Berg

Vakantie Friesland

Augustus 2019

★★★★★

Hans Langkemper

Vakantie Italië

September 2019

Een heerlijke, lekkere, fijne en mooie vakantie met alles erop en eraan!

Een vakantie met we Carry on is er één welke niet valt onder de vakanties die de vele reisbureaus aanbieden. Ik heb deze 8 dagen in Italië (Umbrië) als een heerlijke, lekkere, fijne en mooie vakantie ervaren met alles erop en eraan. Zo ook de uitstapjes en de etentjes met de daarbij gepaard gaande gesprekken en emoties. Mede door de aanwezigheid van Carry onze reisleidster en de medereizigster is het voor mij ook een hartverwarmende vakantie geworden.

Met tranen, maar dat mag. En vooral heel veel (ge)lachen!

Ik heb een heerlijke week mogen beleven samen met Carry van Lexmond, we Carry on.
Met tranen, maar dat mag. En vooral heel veel (ge)lachen!
Vele mooie indrukken opgedaan in het prachtige Italië. Iedere morgen genoten van een heerlijk en goed verzorgd ontbijt, gezellig samen gekookt, gefietst door Rome, bij de haard gezeten met een goed glas wijn en fijne gesprekken…ga zo maar door.
Kortom Carry, dank je wel en ga vooral zo door!!’

★★★★★

Margreet van der Wijk

Vakantie Italië

September 2019

★★★★★

Else Schipper

Kerstvakantie Twente

December 2019

Wat een verwennerij!

Op dit moment zitten we nog even na te genieten van een door ‘we Carry on’ georganiseerde kerstvakantie in Reutum (bij Ootmarsum). Wat een verwennerij! We hebben mooie wandelingen en fietstochten gemaakt en fijne mensen leren kennen in een gezellige kerstsfeer. Carry heeft er alles aan gedaan om ons in de watten te leggen met o.a. een uitgebreide high tea en zelfgemaakte maaltijden. Ons verblijf in het ruime en luxe Erve Deperman maakte de fantastische ervaring compleet.

Mijn tweede vakantie met ‘we Carry on!

Vorig jaar ben ik mee geweest met Carry naar Friesland en dit jaar mee naar Twente. Spannend vond ik het wel want zou deze vakantie net zo fijn zijn als de vorige?
Over het antwoord kan ik kort zijn.
JA, het was net zo fijn!

Wederom een kleine groep mensen met ieder een eigen verhaal. Het gemeenschappelijke was dat we allemaal met verlies te maken hebben.

Juist dan ben je op zoek naar een hartverwarmende vakantie. Carry zorgt dat dit ook lukt in zo’n week. Alles is goed geregeld bij erve Deperman en Carry zorgt voor een fantastische inhoud van de week. Haar kookkunsten, haar openheid, haar zorgzaamheid, haar gezelligheid, allemaal ingrediënten voor een bijzonder fijne week.

Ik sluit niet uit dat er een derde vakantie met ‘we Carry on’ gaat komen.
Nu maar hopen dat Corona dit toelaat!

★★★★★

Lenny van Dinteren

Vakantie Twente

Augustus 2020

★★★★★

Beatrix Sikkens

Vakantie Twente

Augustus 2020

Het was echt fijn om met gelijkgestemden te kunnen praten!

4 dagen naar Reutum in Twente; fantastisch weer, fijne mensen en een TOP – reisleidster! Wat een mooi initiatief van Carry om een reisbureau te beginnen voor mensen die op welke manier dan ook met verlies te maken hebben gekregen! Bij aankomst stond een lunch klaar met een heerlijk  pompoensoepje. Ook voor een 3 – gangen diner draait Carry haar hand niet om. Op locatie schotelde ze ons  2 avonden een 3-gangen diner voor. Heerlijk om zo aan te kunnen schuiven! Carry had een afwisselend programma  samengesteld met wandelen, fietsen, een museumbezoek en lekker slenteren door Ootmarsum. Het was echt fijn om met gelijkgestemden over het verlies (van partner)  te kunnen praten. Dat hoefde niet, maar het kón wel! Er was onderling veel herkenning en begrip. Daarnaast volledig ontzorgd te worden door Carry, maakte dat ik er echt even helemaal uit was! Voor mij dus voor herhaling vatbaar!

Een ‘we Carry on’ week heeft me veel goeds gebracht!

Het heeft hele goede gesprekken opgeleverd in een prachtige omgeving met fijne lieve mensen, gelijkgestemden. Ik heb genoten van hun luisterend oor met respect, warmte en aandacht .

★★★★★

Agnes Molmans

Vakantie Twente

Augustus 2020