Lid van de VvKR en STO Garant

we Carry on heeft zich aangesloten bij  de VvKR en STO Garant. Op de site (en hieronder) lees je meer over de zekerheden die dit biedt.

De Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR) komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.

1.STO Garant

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt we Carry on  gebruik van STO Garant op al haar pakketreizen. STO Garant zal in geval van surseance van betaling of van faillissement van  we Carry on ervoor zorgen, afhankelijk van in welke fase de reis zich bevindt, dat u uw geld terug krijgt, u uw reis kunt vervolgen en indien de reisovereenkomst de heen- en terugreis omvat, u gerepatrieerd wordt.

2. De betalingsprocedure

Om deze garantie te kunnen realiseren maakt STO Garant gebruik van de derdengeldenregeling van Certo Escrow B.V. (Certo Escrow). Als reiziger betaalt u de reissom niet aan we Carry on maar betaalt u deze aan de Stichting Derdengelden Certo Escrow. Certo Escrow, een bij de Nederlandsche Bank geregistreerde betaaldienstverlener, beheert deze stichting.

Voor alle boekingen geldt dat de volledige reissom voor vertrek betaald dient te zijn aan de Stichting Derdengelden Certo Escrow.

Uw reissom wordt automatisch 1 dag na afloop van uw reis vrijgegeven aan we Carry on.

Hoe verloopt het boeken?

Nadat je van we Carry on een boekingsbevestiging en factuur hebt ontvangen, ontvang je van Certo Escrow per e-mail een uitnodiging met een gebruikersnaam en een wachtwoord.

Je wordt gevraagd in te loggen op het beveiligde gedeelte van de website van Certo Escrow. Na bevestiging van de uitnodiging kun je direct overgaan tot betaling.

Afhankelijk van het tijdstip van boeking krijg je een verzoek tot betaling van de aanbetaling en later tot betaling van het restant van de reissom of tot betaling van de hele reissom in één keer als je kort voor vertrek boekt.

Er kan betaald worden via IDEAL of met een (elektronische) overboeking

Voor alle boekingen geldt dat de volledige reissom voor vertrek betaald moet te zijn aan de Stichting Derdengelden Certo Escrow.